Kezdő oldal Hírek Internet és Hosting Önkormányzatoknak Felügyelet Elérhetőség
Aktuális:
Hoszting szolgáltatás
Ügyfélszolgálat
BsNet Informatikai Kft.
Ügyfélkapu
Önkormányzatoknak / Közérdekű adatok és honlap

Honlap programozó nélkül

azonnal frissítheti honlapjának tartalmát:

      • külön szakember bevonása nélkül
      • egyszerű adatfelvitellel
      • egyéni megjelenéssel
      • azonnal szerkeszthető


A Honlapszerkesztőt úgy alkottuk meg, hogy kezelése egyszerű akár egy szövegszerkesztő, így az önkormányzat bármely adminisztrátor munkatársa elvégezheti a szükséges változtatásokat az Önkormányzat honlapján, így nincs szükség külön honlapszerkesző szakemberre.

Egy ilyen internetoldal rendszeres frissítéséhez nem szükséges különösebb számítástechnikai ismeret, végezheti akár egy adminisztrátor is és elegendő csupán egy böngészőprogrammal rendelkező PC és egy, akár modemes internet hozzáférés.

Az önkormányzatok által megjelenítendő tartalmak felépítése hasonlóságot mutat, hiszen minden település honlapján – függetlenül attól, hogy város-e vagy község – javasolt és kötelező megjeleníteni az önkormányzattal kapcsolatos információkat, fogadó órákat, rendeleteket, pályázatokat, vagy éppen a polgármester, a jegyző, vagy a képviselőtestülettel kapcsolatos információkat.

Mire alkalmas egy önkormányzati honlap?
Az internet, mint a tájékoztatás egyik rendkívül gyors és hatékony eszköze, a közszféra által támasztott tájékoztatási igényt minden más kommunikációs eszköznél gyorsabban és költséghatékonyabban elégíti ki. A legfontosabb az információszabadság, a közérdekű információk nyilvánosságához fűződő, közvetlenül gyakorolható állampolgári jog, ami azt jelenti, hogy mindenkinek alapvető joga közvetlenül megismerni a végrehajtó hatalom birtokában lévő információkat. Mind inkább fontosabbá válik az elektronikus szolgáltatások iránti állampolgári igény. A hivatal és az ügyfelek kapcsolattartása, az elektronikus ügyintézés, az önkormányzat működésének átláthatóbbá tétele, valamint a polgármesteri hivatal munkájának hatékonyabb megszervezésében elengedhetetlen szerepe van az önkormányzatok online megjelenésének, a honlapoknak. Az önkormányzati honlap egy olyan eszköz, amelyet feltétlenül be kell építeni a szervezet működésébe, és fel kell ismerni, hogy mind használói, mind „tulajdonosai” számára végtelen lehetőségeket képes nyújtani.

Minden jog fenntartva, 2011. BsNet Informatikai Kft.   |   info@bsnet.hu